PRIVATE APARTMENT
Bangalore, India
A private residence, this duplex apartment integrates natural motifs into a modern home interior with the help of light and materials. 
Each room addresses functional lighting requirements and allows for varied lighting scenarios, changing atmosphere based on the family's needs. In the dining room, a wall luminaire tracks the movement of the sun and adjusts its color temperature to follow the sun from sunrise to sunset, allowing for the feel of daylight to be present through the dining room area through the day. 
A decorative headboard alongside the master bedroom wall hides functional and atmospheric lighting, creating a warm space for nighttime. 
type
location
date
status 
client
Residential
Bangalore, India
Construction
2018
Confidential
Creative Infinity © 2017-2020